Стилен костюм

Черен класически костюм и подходяща риза са в началото на нашия списък. В долната си част той може да се състои от панталон с права кройка или пола под коляното. Няма жена на, която подобен стайлинг да не и отива.

Дънки и жилетка

Почитателките на по-свободния стил на обличане задължително трябва да имат в гардероба си ризи в един от трите цвята: бял, сив или черен. За тъмносините дънки е ясно. Въпросът е как да ги съчетаете. Една от най-подходящите комбинации са джинси с риза и евентуално ефектен аксесоар, като брошка, цвете или шал. За студеното време жилетката е не само стилна, но и изключително практична дреха. Тя може да се носи с риза или блуза.

Пуловер, палто и шлифер

Кашмиреният пуловер с V-образно деколте в топъл нюанс стои стилно на всяка дама. Какво по-хубаво от това да се чувствате комфортно и да изглеждате добре. За есенното време препоръчваме шлиферът, той е истинска класика в дамския гардероб. В момента на пазарът можете да го срещнете в най-различни цветове и кройки.

Обувки с шипове и черни ботуши

Обувките с шипове тази година са истински хит. Ако искате да сте в крак с последните модни тенденции, можете да заложите на тях. Но ако предпочитате да сте винаги актуални, класическите черни ботуши са вечно на мода. Те могат да бъдат носени както с поли в различни дължини, така и с панталони.

Аксесоари

Те могат да бъдат всякакви. Като чифт очила с огромни стъкла, например. Масивнитечасовници с Те могат да бъдат всякакви. Като чифт очила с огромни стъкла, например. Масивнитечасовници с интересен дизайн също биха ви свършили страхотна работа. Да не забравяме ярките шалове и цветните бижута, които ще направят аутфита ви интересен и открояващ се. Вържете шал на дръжките на чантата си или го завъртете в ефектна панделка.

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.